• Bun venit !

Despre noi


RAPORT PRET-CALITATE DE EXCEPTIE: APARATURA-MEDICALA-SONEST MAGAZIN ONLINE DE APARATURA SI ECHIPAMENTE MEDICALE.

Firma SC SONEST MEDICAL SRL activeaza pe piata serviciilor medicale din Romania din anul 1997 si este specializata in import, distributie si service-ul pentru aparatura medicala si echipamente medicale. Totodata, asiguram si materiale consumabile si asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii.

Cum, performantele medicale nu sunt posibile fara o dotare corespunzatoare, SC SONEST MEDICAL SRL ofera solutii de dotare cu aparatura medicala si echipamente medicale de ultima generatie la un raport pret-calitate de exceptieSC SONEST MEDICAL SR  va pune la dispozitie gama larga de produse pentru uz uman si veterinar, care este intodeauna in pas cu noile tehnologii de pe planul mondial si de cea mai inalta calitate, purtatoare de certificare Europeana (CE), cu un spectru larg de aplicare, la preturi fara concurenta: ecografe, dopplere, electrocardiografe, monitoare pacient, pulsoximetre, aparate radiologie, defibrilatoare, analizoare de urina, microscoape, sterilizatoare, purificatoare medicale, ventilatoare, aparate anestezie, etc.

Avand o echipa de specialisti tanara si dinamica am reusit sa ne impunem pe piata medicala romaneasca prin seriozitate, promtitudine si calitatea produselor oferite. Una din prioritatile de baza ale activitatii noastre a fost si este in continuare atingerea unui raport pret-calitate de exceptie vis-a-vis de gama de produse oferite. Am urmarit in permanenta ca acest raport sa fie optim si prin aceasta am obtinut posibilitatea de a satisface cele mai exigente cerinte si construirea unor relatii de durata cu clientii societatii.

SC SONEST MEDICAL SRL are relatii comerciale de reprezentare in Romania cu peste 15 de companii din Europa, SUA, Japonia si Coreea de Sud, Rusia, China, aceste parteneriate fiind intr-o continua dezvoltare. Prezenta noastra in topul celor mai buni a fost cucerita printr-o strategie de marketing moderna, care a inclus, treptat, actiuni de promovare a produselor si largirea continua a gamei de produse oferite.

De-a lungul timpului, conceptul de marketing al firmei s-a axat, in special, pe penetrarea pietii prin furnizarea unei game variate de aparate, necesare unei dotari complete, la un pret competitiv. In acest context, SC SONEST MEDICAL SRL, se situeaza pe o pozitie de top in piata, comercializand o paleta larga de aparate medicale si aparatura veterinara la preturi accesibile.

Astfel, societatea comerciala isi datoreaza ascensiunea, in primul rand, calitatii produselor oferite, dar si nivelului inalt de calificare al personalului, maleabilitate si flexibilitate in negocieri, adaptabilitate la cerintele clientilor si o politica de vanzari in pas cu tendintele pietii.

In prezent, SC SONEST MEDICAL SRL are un portofoliu de aproximativ 3500 de tipuri de produse medicale pentru diverse specialitati medicale si medical-veterinare:

SONEST MEDICAL vine cu solutii pentru dotarea cabinetelor de radiologie si imagistica medicala, urologie, obstetrica si ginecologie, anestezie si terapie intensiva, cardiologie, chirurgie generala si vasculara, endocrinologie, neurologie, oftalmologie, pediatrie, stomatologie, dermatovenerologie, medicina de familie, medicina interna, medicina sportiva, kinetoterapie, etc.

Tinand cont de evolutia pietei medicale din tara, suntem in continua cautare de noi produse si servicii pentru a extinde oferta noastra in conformitate cu cerintele actuale. Vom pune mereu accentul pe raportul pret-calitate al produselor si calitatea serviciilor adiacente pentru a fi in topul celor mai buni in domeniu.

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre SC SONEST MEDICAL SRL beneficiati de garantie, service postgarantie, certificate de calitate si conformitate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Luni - Vineri / 10:00 - 18:00
Program
+4 0744.662.120
Telefon comenzi
contact@aparatura-medicala-sonest.ro
Suport comenzi

Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati